winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Laserprinter

Kleurenlaserprinter

Inkjetprinter

Multifunction inkjet

Multifunction laser

Multifunction kleurenlaser

Laserfax

Digitale kopieermachine

Kleurenkopieermachine

PlotterCanon inktpatronen, cartridges en toners

Canon behoort bij de pioniers van de laser en inkjet printers. Dit was deels het gevolg van hun jarenlange ervaring met kopieertoestellen en schrijfmachines. Toner Canon is dus een begrip.

Toners voor elke Canon

Naast printers is Canon ook een specialist in telefax toestellen. Deze werken tegenwoordig zowat allemaal met Canon inktcartridges of toner cassettes. Uiteraard kunnen wij u elk Canon inktpatroon voor deze apparaten bezorgen. Dit printermerk heeft ook een uitgebreide keuze aan multifunction toestellen. Uiteraard vindt u in onze online shop de toners, drum en inkten of andere onderhoudskits voor deze apparaten die een combinatie zijn van een kleuren laserprinter, copier en fax. Inkt van Canon en Canon cartridges behoren dan ook tot het standaard assortiment van DBS en zijn meestal direct uit stock leverbaar. Zoekt u dus inktcartridges Canon, dan bent u bij ons aan het geschikte adres.

Canon printer inkt vervangen

Het gamma inkjet printers van Canon is erg uitgebreid en populair. De Canon Pixma reeks is wellicht het best bekend. Het feit dat inktpatronen Canon veelal verkocht worden als losse patronen per kleur zwart, magenta, cyan en geel betekent dat u slechts die inkten moet bestellen die leeg zijn. DBS levert niet alleen goedkoop de Canon toners en inkt voor de printers, maar beschikt over een zeer ruim gamma van voordelige toebehoren. Zowat elke toner, cassette, cartridge, inktvulling of lint die op de markt is kan u bij ons online kopen. Rekenmachines en kassa systemen gebruiken vaak ook lintcassettes of een inktcartridge Canon ; ook deze kan u bij DBS vinden en online bestellen.

Doe uw voordeel met Pelikan compatibele inkjet cartridges

Voor de meeste courante modellen inkjet printers en ook laserprinters bieden wij een voordelig alternatief aan in Pelikan. Dit merk fabriceert niet alleen kwalitatief goede compatibele cartridges en tonervullingen maar biedt ook een deugdelijke garantie voor het geval er toch iets fout mocht gaan. Als er een alternatief beschikbaar is, dan ziet u dat op onze online catalogus net onder het originele product en zo kan u eenvoudig de prijs vergelijken en de toner, de inkt cartridge of de Canon inkt bestellen.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754