winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €150 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!
DELL inktpatronen, cartridges en toners

Dell heeft faam als fabrikant van laptops en desktop computers. Sinds vele jaren produceren zij een steeds ruimer wordende keuze aan printers, zowel inkjet printers, zwart-wit laserprinters als kleuren laserprinters.

Inkt-cartridges Dell bestellen

Als specialist levert DBS u vanzelfsprekend ook de diverse Dell cartridges, zowel voor laser als voor inkjet printers tegen aantrekkelijke prijzen. U kan vanzelfsprekend bij ons online uw Dell cartridges bestellen. Is het tijd om uw inktpatronen Dell of uw toners van Dell te vervangen, kijk dan eens in het assortiment van DBS. In onze online shop kunt u gemakkelijk alle Dell inktpatronen bestellen. Vindt u toevallig niet uw model printer terug, bel ons dan en wij helpen u zeker verder. Cartridges voor de laserprinters van Dell bestaan dikwijls in verschillende capaciteiten. Kies in functie van uw gemiddeld verbruik, maar denk er aan dat u meestal voordeel doet met de grotere versies inktpatronen te bestellen. De prijs voor deze toner cartridges komt ook bij Dell altijd gunstiger uit als het per afgedrukte pagina berekent. Drukt u slechts een klein aantal pagina's af per jaar dan beslist u wellicht beter voor de kleine capaciteit. Het heeft namelijk geen zin om voor jaren toner in uw printer zitten te hebben. De cartridges zouden misschien wel langer kunnen meegaan dan uw toestel zelf.

Doe uw voordeel met Pelikan compatibele inkjet cartridges

Voor niet weinig modellen inkjet printers en ook laserprinters bieden wij u een voordelig alternatief aan in het merk Pelikan. Zij fabriceren niet alleen kwalitatief goede compatibele inktpatronen en toners maar bieden ook een deugdelijke garantie voor het geval er toch iets fout zou lopen. Als DBS een alternatief beschikbaar heeft, dan ziet u dat op onze online catalogus net onder het originele product en kan u gemakkelijk de prijs vergelijken en de Dell toners of andere inkt cartridges online bestellen. Voor goedkope inktpatronen moet u dus op de DBS online shop zijn, daarnaast kan u bij ons natuurlijk ook Dell inkt bestellen.Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754