winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €150 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


LaserprinterIBM inktpatronen, cartridges en toners

IBM is bekend als grote computerfabrikant, maar levert ook eigen laserprinters. DBS levert u als toner en inkt specialist u uiteraard alle beschikbare IBM cartridges, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan voordelige prijzen.

Vooral toner cartridges IBM

Dient u de cartridges van uw IBM printer te vervangen, zoek dan maar op onze supplies selector en u vindt in geen tijd de toner of inkt voor uw model. Wij helpen u uiteraard met de glimlach als er niet meteen uit zou geraken of twijfels zou hebben; bel of mail ons dus gerust als u daar nog vragen zou bij hebben. Infoprint en Infoprint Color laser printers en multifunction toestellen vormen de grootste brok in het assortiment. Naast de toner hiervoor, vindt u ook de fuser, photoconductor of drum, waste toner bottle, transfer belt en andere maintenance kits van IBM in ons assortiment. Naast inktpatronen hebben sommige van deze printers ook nog een aantal door de gebruiker zelf te vervangen accessoires. Deze toebehoren worden u even vlot aangeleverd als de inkten zelf. Het bestellen kan handig op onze online shop. Inkjetprinters zijn zo goed als volledig uit het gamma van IBM verdwenen, maar ook voor uw oudere IBM printers kan u bij DBS nog terecht voor de nodige toebehoren, voor zover nog beschikbaar op de markt uiteraard. In het verleden werd de productie van deze inkjet printers overgenomen door het zustermerk Lexmark. IBM levert ook een aantal dot-matrixprinters, de linten en cassettes hiervoor worden eveneens vlot door ons geleverd. Al deze verbruiksartikelen kan u op eenvoudige wijze kopen bij DBS.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754