winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Laserprinter

Kleurenlaserprinter

Multifunction laser

Multifunction kleurenlaserLEXMARK inktpatronen, cartridges en toners

Lexmark, ooit een zustermerk van IBM, is al jaren een onafhankelijke producent van voornamelijk laserprinters en inkjet printers. DBS levert als toner en inkt specialist u uiteraard alle beschikbare Lexmark cartridges, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan voordelige prijzen.

Goedkope inktpatronen Lexmark

Fabrikanten van printers zijn steeds op zoek om hun producten te verbeteren. Zo verhogen de prestaties van de Colorjet inkjet printers, de Optra laserprinters telkens met het verschijnen van nieuwe modellen. Dikwijls daalt daarbij ook het verbruik of worden de toners en cartridges duurzamer geproduceerd. Daar doet u als gebruiker uiteindelijk uw voordeel mee. Niet weinig laser printers en inkjet printers van Lexmark zijn multifunctionals; hiermee bespaart u al bij de aankoop van uw toestel. Een multifunction kleuren laserprinter levert u namelijk in een keer zowel een printer, copier en scanner. Sommige types kan u overigens ook als fax gebruiken. Bij Lexmark vindt u nog enkele modellen dot-matrix printers. Ook de cassettes en linten voor deze naaldprinters kan u bij DBS bestellen. Dient u de Lexmark inktcartridges of Lexmark toner te vervangen, zoek dan maar op onze supplies selector en u vindt in geen tijd de toner of inkt voor uw model. Wij helpen u uiteraard met de glimlach als er niet meteen uit zou geraken of twijfels zou hebben over Lexmark inkt bestellen; bel of mail ons dus gerust als u daar nog vragen zou bij hebben.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754