winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Kleurenlaserprinter

Multifunction kleurenlaser

Dot-matrix printerOKI inktpatronen, cartridges en toners

OKI is een van de belangrijkste onafhankelijke printer producenten ter wereld. DBS levert u als toner en inkt specialist vanzelfsprekend alle beschikbare OKI cartridges, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan goedkope prijzen.

voordelige inktpatronen voor uw OKI kleuren laserprinter

Het aantal inkjet printers OKIJET of inkjet faxen van OKI is beperkt geworden, maar natuurlijk kan u de inktpatronen hiervoor nog steeds bestellen bij DBS. Multifunctionals en kleurenlaserprinters maken nu vooral de dienst uit, al biedt OKI ook een behoorlijk aantal voordelige zwart-wit laserprinters en multifunction toestellen aan. Het aanbod OKIFAX faxapparaten blijft aanzienlijk, maar tegenwoordig gaat het eerder om all-in-one toestellen die zowel afdrukken, scannen, kopiëren en desgewenst faxen. De toners en inkten hiervoor zijn dikwijls gelijk aan die van andere printers van OKI. Maar een laserfax is nog steeds een goede keuze voor een stand alone toestel.

Toner OKI LED printers

Dit merk levert naast laserprinters ook veel LED-printers. De technologie is gelijkaardig aan die van een laserprinter, maar het systeem is goedkoper in aanmaak. De totale levensduur van het toestel is evenwel kleiner. Daarom is het meer aangewezen voor die printers die een minder hoog afdrukvolume moeten bieden, zeg maar de kleine verbruiker. Hij krijgt een afdruktechnologie die vergelijkbaar is met laser, maar voor een gunstiger aanschafprijs. Voor de consumables als toner cartridges, OPC kits en drum maakt het niet zo veel uit. Voor de iets zwaardere kleuren laserprinters of zwart-wit afdrukapparaten is er nog steeds de lasertechnologie bij OKI. Voor al die printers bestaan er bij OKI dikwijls ook een hoge en een lage capaciteit toner cartridge. De grote versie is altijd voordeliger per pagina, maar als u slechts weinig print dan kan de keuze voor de kleine tonervullingen er een betere zijn. Oki Microline matrix printers worden nog steeds gemaakt en verkocht. Deze gedegen grote en kleine naaldprinters komen voor sommige toepassingen nog steeds van pas, bijvoorbeeld voor het drukken van bepaalde formulieren met doorslagen. De inktlinten en lintcassettes kan u gerust bij DBS bestellen. Dient u de cartridges, toners, drums of linten van uw OKI printer te vervangen, zoek dan op onze supplies selector en u vindt in geen tijd de toner of inkt voor uw printer model. Wij helpen u met de glimlach als u er niet meteen uit zou geraken of enigszins twijfelt; bel of mail ons dus gerust met uw verdere vragen.Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754