winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Kleurenlaserprinter

Multifunction laser

Multifunction kleurenlaser

Digitale kopieermachineRICOH cartridges, inktpatronen en toners

Copier fabrikant Ricoh is overgegaan van klassieke kopieerapparaten naar digitale copiers, maar het maakt ook een klein aantal laserprinters, maar is in dit verband meer gekend voor zijn kleine en grote faxapparaten. DBS levert u als toner en inkt specialist u uiteraard alle beschikbare Panasonic cartridges, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan voordelige prijzen. Vanzelfsprekend kunt u bij DBS online uw Ricoh toners bestellen.

Ricoh gel printer inkt kopen

Een buitenbeentje is de Gel printer (Geljet of Gelsprinter) die Ricoh produceert. Deze kleurenprinters koppelen een erg lage verbruikskost aan een voortreffelijke afdrukkwaliteit. De prints drogen ultrasnel en zijn bestand tegen water en zonlicht. Ricoh is vooral gekend voor de digitale kopieermachines en multifunction kleurenlaser printers die dikwijls de naam Aficio dragen. Alle toner cartridges of tonervullingen voor deze printers of copiers zijn of uit voorraad of op korte termijn leverbaar. Dit geldt ook voor de eventuele drums photoconductors of andere accessoires of maintenance kits die bij uw toestel passen. Donorrollen of thermische linten voor de thermotransfer faxtoestellen of toners voor de laserfaxen van Ricoh maken deel uit van het assortiment. Is het tijd om uw cartridges voor uw Ricoh printer te vervangen, of wilt u gewoon tijdig een buffervoorraad bestellen, zoek dan maar op onze supplies selector en u vindt in een mum van tijd de cartridge met inkt of toner Ricoh voor uw printermodel. Als u er niet meteen uit zou geraken of twijfels zou hebben helpen wij u met de glimlach; bel of mail ons dus gerust als u nog vragen hebt.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754