winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Digitale kopieermachineTOSHIBA inktpatronen, cartridges en toners

Toshiba levert laptops en harde schijven, maar is ook een jarenlange producent van kopieerapparaten en printers. DBS levert u als toner en inkt specialist u alle beschikbare Toshiba toner cartridges, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan voordelige prijzen.

toner Toshiba copiers en printers

Momenteel zijn vooral de e-STUDIO document management systemen voor teams, departementen en hoge volumes aan de orde, digitale copiers en tegelijkertijd multifunction printers in kleur en zwart-wit. DBS helpt u aan alle toner cartridges of toner cassettes voor deze toestellen. Ook developer en waste toner bottles vindt u makkelijk bij ons. Tegenwoordig zijn veel van deze toestellen meteen ook een performante kleurenlaserprinter. Thermische linten voor fax, of toner cartridges voor uw laserfax Toshiba koopt u eveneens handig bij DBS. Kortom, het gepaste inktpatroon staat net als alle andere printerbenodigdheden gegarandeerd op onze online shop. De toner cartridges van uw Toshiba printer te vervangen ? Vindt ze op onze website in geen tijd voor uw model. Wij helpen u uiteraard met de glimlach als er niet meteen uit zou geraken of twijfels zou hebben; bel of mail ons dus gerust als u daar nog vragen zou bij hebben.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754