winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!


Laserprinter

Kleurenlaserprinter

Multifunction laser

Multifunction kleurenlaserXEROX cartridges, inktpatronen en toners Xerox is in veel landen zowat synoniem voor fotocopie: wie de wereld rondreist zal op veel plaatsen al wel winkeltjes gezien hebben met het opschrift 'Xerox', gewoon om een fotokopie shop aan te duiden. Het bedrijf slorpte de printerafdeling van Tektronix op en verdeelt nu verder de Phaser printers onder merk Xerox. Deze werken met solid ink en worden ook wax printers genoemd. Dit procedé zorgt voor levendige kleuren, op diverse papiersoorten. DBS levert u als toner en inkt specialist uiteraard alle beschikbare Xerox toner cartridges en inktpatronen, zowel voor inkjet als voor laser printers, en dit steeds aan voordelige prijzen. U kunt bij DBS makkelijk online uw Xerox toners bestellen.

Ruim gamma cartridges en toner Xerox

Xerox heeft altijd een zeer wijd gamma kopieertoestellen en printers gehad in diverse technologieën. Inkjet is bij hen heden ten dage minder populair, maar ook hiervoor vindt u bij ons nog steeds de beschikbare inkt cartridges. Verder kent het merk flink wat zwart-wit en kleuren laserprinters. De toners en cartridges voor deze printers en copiers, die steeds meer multifunction apparaten zijn en die de namen dragen van bijvoorbeeld Docuprint of Workcentre, zijn vlot leverbaar via onze online shop. Ook voor de laserfax toestellen van Xerox kunnen wij u helpen aan de nodige goedkope inktpatronen of toners, evenals de nodige drums, OPC-cartridges of andere supplies. Bijna zonder inkt of toner voor uw Xerox printer of copier ? Zoek dan maar op onze supplies selector en u vindt in geen tijd de gepaste cartridge of inktpatroon voor uw type toestel. Wij helpen u met de glimlach als er niet meteen uit zou geraken of twijfels zou hebben; bel of mail ons dus gerust als u daar nog vragen zou bij hebben.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754