winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €100 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een all-in-one inkjetprinter voor uw comfort

Multifunctionele printers of all-in-ones (printer sanners) bieden de gebruiker veel mogelijkheden in een weinig ruimte gebruikend toestel. Je hebt meteen een printer, een scanner en een kopieerapparaat ter beschikking en dat allemaal in één compact toestel. De nieuwste reeksen van Brother bieden zelfs erg compacte printers aan die nog A3 aankunnen ook. Dit wordt behaald door het blad met de langste zijde door de printer te halen in plaats van met de kortste zijde wat meteen ook een snelheidswinst oplevert. Hebt u dus slechts af en toe eens een A3 kleurenprinter nodig, dan bent u prima gediend met zo'n Brother van de nieuwste generatie. De diverse printermodellen zijn tegenwoordig vaak voorzien van een draadloze WIFI aansluiting naast de klassieke USB aansluiting. Deze printers zijn zowel geschikt voor pc als voor Mac, en de nieuwste printers meteen ook voor iPad of andere tablet pc's. Cloud-printen behoort ook tot de mogelijkheden.

Brother printershop

Blader dus door onze printershop die vooral veel toestellen van Brother bevat. Er is een uitgekiend gamma met voor elk wat wils, van de kleinste inkjetprinter tot de grootste en uitgebreidste kleuren en zwart-wit laserprinters.
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754