winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €150 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Verkoopsvoorwaarden

DBS NV verkoopt alle kantoorproducten en aanverwante producten. Van toners en inkt voor printers, tot papierwaren, etiketten, catering, facility, kantoormateriaal, schrijfwaren en kantoormeubelen

DBS levert zowel aan bedrijven, handelaars, vrije beroepen als particulieren binnen de Benelux.

Als u bij DBS koopt als bedrijf of professioneel gebruiker (handelaars, vrije beroepen...) dan zijn de standaard verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Bestelt u als particuliere klant, dan gelden deze verkoopsvoorwaarden.

Transportkosten

Transport- en behandelingskosten voor België: Bestellingen vanaf 150 euro exclusief BTW, exclusief postzegels en taxen, worden franco bezorgd. Voor kleinere bestellingen en bestellingen van postzegels betaalt u 7,50 euro (excl btw) verzendingskosten.

Transport- en behandelingskosten voor Nederland: Voor bestellingen met een leveringsadres in Nederland worden er 15,00 euro (excl btw) transportkosten aangerekend ongeacht het bedrag van de bestelling. Voor orders kleiner dan 20 euro exclusief btw geldt een extra toeslag van 5 euro (excl btw).

Transport- en behandelingskosten voor Luxemburg: Voor bestellingen met een leveringsadres in Luxemburg worden er 15,00 euro (excl btw) transportkosten aangerekend ongeacht het bedrag van de bestelling. Voor orders kleiner dan 20 euro exclusief btw geldt een extra toeslag van 5 euro (excl btw).


BeCommerce

www.dbs.be draagt het BeCommerce Label. Dit betekent dat onze website door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd wordt op het respecteren van de BeCommerce Label Code van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV). Deze Code beschermt uw belangen als consument. U vindt meer informatie over de garantie van het BeCommerce Label op www.becommerce.be.

Privacybeleid

Klik hier voor ons privacybeleid.

Preventie namaak

De ondernemer biedt te allen tijde enkel producten aan die zij aankoopt bij de originele fabrikanten en hun groothandelaars. Bij twijfel rond de echtheid van producten kan de consument meer informatie en tips vinden op de website https://www.eccbelgie.be. Bij vermoeden van namaak kan de consument steeds een klacht indienen via het Meldpunt https://meldpunt.belgie.be/meldpunt.”

Teruggave van gelijkaardig toestel

De consument heeft de mogelijkheid een gelijkaardig oud product met vergelijkbare afmetingen op te sturen. De kosten en de risico's verbonden aan de verzending vallen ten laste van de consument. De terugname van gelijkaardige producten is gratis wanneer de consument het product zelf naar ons adres brengt.
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754