winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €150 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier bij DBS bestellen ?

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen ? Heeft DBS een showroom waar ik de producten kan zien ?

Wat zijn de openingsuren van jullie winkel en magazijn ?

Kan ik bestellen vanuit het buitenland ?

Ik ben een geregistreerde gebruiker, maar ik ben mijn paswoord vergeten.

Ik heb mijn bestelling reeds doorgestuurd, maar nu merk ik dat ik een artikel vergeten ben of een fout heb gemaakt. Wat kan ik doen ?

Ik heb een artikel bij DBS gekocht dat defect is. Wat doe ik ?

De levering die ik toekreeg is niet compleet ?

Wat gebeurt wanneer een artikel niet meteen voorradig is ?

Wat is de procedure als een artikel beschadigd aankomt?

Is het mogelijk mijn bestelling op een bepaalde dag/uur geleverd te krijgen?

Wanneer mag ik op rekening kopen?

Waarom worden er verzendingskosten aangerekend op mijn bestelling, inclusief postzegels, zelfs al is mijn bestelling hoger dan 150 euro excl btw?

Ik heb nog een andere vraag ! Waar vind ik het antwoord ?
Stuur uw vraag per e-mail naar dbs@dbs.be of bel de klantendienst op 056/60.51.51

Antwoorden

 

Q : Kan ik als particulier bij DBS bestellen ?

A : Jazeker. Gelieve er wel rekening te houden dat onze vervoerder overdag levert en dat er dus iemand thuis dient te zijn. U kan echter ook een ander leveradres opgeven.
Voor thuisklanten vragen wij betaling bij ontvangst van de goederen.

 

Q : Kan ik bij DBS mijn bestelling zelf afhalen ? Heeft DBS een showroom waar ik de producten kan zien ?

A : Bij onze magazijnen te Waregem hebben wij inderdaad een winkel waar u uw bestellingen kan afhalen. Voor bepaalde producten kan het interessant zijn ze in het echt te zien, telefonisch kan nagevraagd worden wat in voorraad is.

 

Q : Wat zijn de openingsuren van de DBS-winkel en het magazijn ?

A : Wij helpen u graag van maandag tot vrijdag tussen 8 uur en 12 uur en tussen 13.30 uur en 18.00 uur.

 

Q : Kan ik bestellen vanuit het buitenland ?

A : Nederland en Luxemburg zijn geen probleem. Informeer voor andere bestemmingen. Stuur ons gerust een mailtje voor de precieze mogelijkheden.

 

Q : Ik ben een geregistreerde gebruiker, maar ik ben mijn paswoord vergeten.

A : In onze webcatalogus kan u via een simpele procedure uw logon en/of paswoord automatisch aanvragen. Of Mail ons of bel ons op 056/60.51.51

 

Q : Ik heb mijn bestelling reeds doorgestuurd, maar nu merk ik dat ik een artikel vergeten ben of een fout heb gemaakt. Wat kan ik doen ?

A : Een op de website geplaatste bestelling die verzonden is, kan u niet meer wijzigen. Wil u toch nog iets toevoegen, dan kan u een nieuwe bestelling ingeven (en in het commentaarveld specifiëren dat het om een toevoeging gaat). Om te wijzigen belt u zo snel mogelijk naar de klantendienst op 056/60.51.51 of stuurt u een mail naar dbs@dbs.be.

 

Q : Ik heb een artikel bij DBS gekocht dat defect is. Wat doe ik ?

A : Neem contact op met DBS en wij zullen nagaan wat in uw geval de garantie is en de te volgen procedure.

 

Q : De levering die ik toekreeg is niet compleet ?

A : Komt het aantal op de verzendnota (geleverd) niet overeen, dan is er een fout gemaakt bij het klaarmaken van uw pakket. U neemt dan best zo spoedig mogelijk contact op met DBS, zodat wij de fout voor u kunnen herstellen. Komt het aantal geleverd overeen met de verzendnota, maar had u meer besteld, dan volgt de rest van uw bestelling later. In principe staat dit aangegeven op de verzendnota (naleveren). Het artikel was mogelijk tijdelijk niet leverbaar. Nalevering is natuurlijk kostenloos en volgt zo snel mogelijk.
Contacteer ons bij onduidelijkheid.

 

Q : Wat gebeurt wanneer een artikel niet meteen voorradig is ?

A : Het grootste deel van de artikels wordt binnen de één à twee dagen geleverd. Indien niet wordt u daarvan verwittigd.

 

Q : Wat is de procedure als een artikel beschadigd aankomt?

A : Als een artikel ondanks de zorg die eraan besteedt wordt, beschadigd bij u aankomt, neemt u dan onmiddellijk contact op met ons. Naargelang de omstandigheden zullen wij u een gepaste oplossing bieden. Afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden, krijgt u een nieuw artikel geleverd of wordt het beschadigde product gecrediteerd.

 

Q : Is het mogelijk mijn bestelling op een bepaalde dag/uur geleverd te krijgen?

A : Uw bestelling wordt door GLS (ABX) bezorgd. In principe gebeurt dat binnen de 24 uur. Bij bestelling kan u altijd opgeven welke dag u liefst uw zending ontvangt (geef dit op bij uw bestelling of neem telefonisch contact op, 056/60.51.51); wij zullen daar rekening mee houden. Maar een precies uur van levering kunnen wij niet garanderen.

 

Q : Wanneer mag ik op rekening kopen?

A : Slechts bedrijven en instellingen kunnen op rekening kopen, voor particulieren is dit niet mogelijk. Bij een eerste bestelling vragen echter ook van bedrijven en instellingen betaling bij levering of vooruitbetaling. Voor (semi-)overheidsinstellingen kan daarop een uitzondering gemaakt worden. Nadien kan op factuur geleverd worden tenzij er negatieve indicaties zijn of wij betalingsmoeilijkheden van uwentwege ondervinden.

Q : Waarom worden er verzendingskosten aangerekend op mijn bestelling, inclusief postzegels, zelfs al is mijn bestelling hoger dan 150 euro excl btw?

A
: Postzegels zijn serviceartikels en hierop kunnen wij bijgevolg geen gratis verzending toekennen. Met andere woorden: het bedrag van de postzegels telt niet mee om aan gratis verzending te komen, bijgevolg zullen er - indien je bestelling exclusief postzegels minder bedraagt dan 150 euro ex btw - toch transportkosten aangerekend worden. Dit staat ook vermeld in onze verkoopsvoorwaarden, zie: https://www.dbs.be/nl/verkoopsvoorwaarden
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754