winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf €150 (BE)
Enkel levering in de Benelux
snelle leveringbinnen 1-2 werkdagen
volgens beschikbaarheid snelle levering
binnen 1-2 werkdagen volgens beschikbaarheid
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Klantenservice

Garantie

Is het artikel dat u besteld heeft defect? Contacteer ons zodat wij de garantieafwikkeling kunnen bekijken per fabrikant. Wij houden je op de hoogte hoe het in uw concreet geval in zijn werk zal gaan. 

Producten retourneren ?

Heeft u een artikel besteld die niet volledig aan uw wensen voldoet? Dan is retourneren in principe mogelijk. Gelieve voor de retour van het product altijd contact op te nemen met onze klantendienst. De retourprocedure kan namelijk verschillen van product tot product en mogelijks zijn er onder bepaalde voorwaarden kosten aan verbonden. 

Gelieve het te retourneren product altijd in een omdoos te verpakken, samen met de nodige documenten die u zal ontvangen van de klantendienst. 

Heeft u zelf een vergissing maakt tijdens het bestellen? Dan vragen wij u ons meteen te contacteren. Er kunnen kosten aan verbonden zijn.

Als de geretourneerde artikelen beschadigd bij ons aankomen en onverkoopbaar lijken, dan kunnen we niet tot creditering overgaan. Mocht de fout bij ons liggen, dan zullen wij dit het artikel bij u laten ophalen. U krijgt het aankoopbedrag gecrediteerd of een vervangend artikel in de plaats.

Verzaakrecht

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen. Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

zie ook de verkoopsvoorwaarden.

Neem ook eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754