winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

All-in-one printers zijn ruimtebesparend en bieden veel functionaliteit

Op vandaag vormen deze aio-printers of all-in-one toestellen een erg handige keuze voor wie niet te veel ruimte heeft in zijn kantoor, of voor wie slechts af en toe eens gebruik wil maken van bepaalde van zijn funties. Zo een multifunctionele printer kan naast het maken van afdrukken ook kopiëren en scannen. De kwaliteit van de scans is heden ten dage zo goed dat er vaak nog nauwelijks reden is om voor een echte, aparte scanner te kiezen als u daar geen specifieke reden voor heeft (bijvoorbeeld foto's in hoge kwaliteit, dia's of documenten in hoeveelheden). Met een moderne all-in-one printer kan u doorgaans deze scan niet alleen opslaan op uw computer (of een andere computer in uw netwerk), maar vaak de afbeelding al meteen per e-mail versturen naar de gewenste ontvangers. Scannen en printen samen is gelijk aan het maken van copies. Ook dat doen deze printers tegenwoordig erg vlot en vaak ook snel, zowel in zwart-wit als in kleur. Sommige modellen hebben een automatische documentfeeder (ADF), wat ze ook geschikt maakt voor het simpel kopiëren van een bundel documenten.

Keuze voor inkjet of laser

Deze multifunctionals bestaan in de diverse printtechnologiën, inkjet, laser en LED. De keuze loopt daar gelijk aan die voor een gewone printer. Met een zwart-wit laser bent u goedkoper af. Een kleurenlaser biedt het voordeel van kleur maar is in principe sneller dan een inkjet, en lijkt dus geschikter voor iets grotere afdrukvolumes. Anderzijds zijn de moderne inkjetprinters in principe goedkoper en tegenwoordig vaak ook al flink snel en heet hun afdrukkwaliteit, zeker als het over foto's gaat, nog wel een streepje voor. Een voordeel is ook dat, onder andere in het merk Brother, je erg voordelige inkjetprinters of multifunctionals vindt, die ook A3 papier bedrukken.

Een aantal van deze all-in-one toestellen hebben nog een telefax functie er bij.

Printer scanner met fax

Deze multifunctionele printers hebben naast hun scanner, printer en copier ook nog de mogelijkheid om faxen te versturen. Ze vervangen dus meteen een apart telefaxtoestel. Het grote voordeel is meteen de plaatswinst. Zo hoef je je bureau niet vol te stouwen met drie of vier verschillende apparaten. Alles zit netjes in één machine. Je vindt deze faxfunctie al in bepaalde goedkope inkjet all in one printers, maar evengoed in het duurdere gamma van erg krachtige laserprinters. Veel modellen zijn niet alleen te verbinden via een USB-kabel, maar hebben meteen een netwerkaansluiting en kunnen ook WiFi aan als draadloze printer.
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754