winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Archiefvernietiging blijft belangrijk

Er wordt in ons leven veel afgeprint en dat kan ten koste gaan van onze privacy. Archiefvernietiging is daarom van groot belang en archief vernietiging zorgt ervoor dat uw privé gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen. Document vernietiging beveiligt uw persoons- of bedrijfsgegevens tegen ongewenst gebruik en daarom zou uw archief vernietigen zeker tot uw standaard praktijk moeten behoren. Laat het dus niet na vertrouwelijke documenten te vernietigen, zo komen ze niet per ongeluk in de papierbak terecht.

Archief vernietigen na een bepaalde tijd

Er bestaan speciale diensten voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten maar u bent uiteraard zekerder als u dit zelf doet. Uiteindelijk kan dossiervernietiging ook wettelijk noodzakelijk of verplicht zijn. De vernietiging van een archief van klanten of leveranciers maakt dat ook hun data niet bij foute personen geraken. Die documenten vernietigen betekent dat zij niet langer moeten vrezen voor hun privacy.

Wettelijk hoort u documenten voor een zeker aantal jaren in uw archief te houden. De vernietiging van een archief dient u dus noodgedwongen uit te stellen maar de kopieën kunnen uiteraard al vroeger in de archief vernietiging.

Archiefvernietiging kunt u uitbesteden maar u kunt het ook zelf doen met een goede papierversnipperaar zoals er bij DBS Office Supplies meerdere in de aanbieding zijn. Met archiefvernietiging bent u echt zeker dat niemand anders ook maar de kans krijgt uw vertrouwelijke gegevens in te zien.

Kijk naar onderstaande modellen of klik verder voor een overzicht van ons volledige gamma voor het vernietigen van uw archief.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754