winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Belettering thuis, op kantoor en onderweg 

Het benoemen van uw bezittingen, kan overal, thuis op kantoor en onderweg. Neem een handig labeltoestel op batterijen om ter plaatse allerhande zaken van elektro, verwarming, . . . te benoemen. Klik hier en ontdek het assortiment voor belletering. 

Er is een grote keuze aan toestellen bij DBS om kleine en grote tapes te bedrukken die gebruikt kunnen worden om de meest diverse zaken te labellen. De Dymo labelmanagers of de Brother P-touch toestellen zijn hierin gespecialiseerd. Epson is een nieuwkomer in dit soort etiketten toepassingen maar levert ondertussen een aantal labelprinters. Sommige zijn bedoeld voor gebruik op kantoor in het atelier, maar er zijn ook modellen die ontworpen zijn om op verplaatsing te gebruiken. Installateurs van elektro, verwarming, beveiliging of andere systemen kunnen ter plaatse bij hun klant op een handige en snelle manier kabels, snoeren, zekeringen, buizen enz. merken.

P-touch labels - sterke etiketten

brother p-touch beletterinssysteem

In het bijzonder de Brother P-touch labels staan bekend om hun bijzondere eigenschappen. Ze zijn niet alleen bestand tegen vocht en UV-licht, maar weerstaan ook diverse chemicaliën. Zo zijn ze zeer geschikt voor etikettering in het laboratorium. Voor het volledige assortiment P-touch klik hier.

Bel voor levertermijn
Gratis verzending vanaf 100 euro
Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754