winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Hoe valse biljetten herkennen?

Biljetten controleren

Bankbiljetten controleren op echtheid is niet eenvoudig. Valsmunters zijn creatief genoeg om u in het ootje te nemen. Nochtans is valse briefjes herkennen een must voor wie veel Eurobiljetten ontvangt. De boodschap is dan ook: hou de valse Eurobiljetten uit uw kassalade!

Kies dus voor de controle op echtheid van bankbiljetten. Heeft u een winkel, dan heeft u vroeg of laat te maken met valse Eurobiljetten. Nu kunt u natuurlijk handmatig de biljetten controleren alleen is dat wat omslachtig en tijdrovend. Valse bankbiljetten herkennen kan veel gemakkelijker met een apparaatje. Een vals geld detector voert helemaal automatisch de controle uit op de echtheid van de bankbiljetten en is daardoor 100% bank getest. Simpelere modellen geven u daarnaast als handelaar met Uv-licht een wit licht een goed zicht op de nodige kenmerken om op vals geld te controleren. Eén of twee keer bedrogen zijn is al genoeg om uw investering terug te verdienen.

Wilt u zelf de echtheid van bankbiljetten controleren? Trek er vooral genoeg tijd voor uit want valse Eurobiljetten herkennen doet u als volgt:

Knispert het biljet en voelt het stevig aan? Voelt u op de voorzijde, aan de linker- en rechterrand een aantal lijntjes dikkere inkt? Voelen de hoofdafbeelding, de letters en het grote waarde cijfer dikker aan? Ontdekt u de perforaties in het biljet? Ziet u het portretwatermerk wanneer u het biljet tegen het licht houdt? Bespeurt u de veiligheidsdraad? Ziet u een doorzichtcijfer? Ontdekt u het hologram? Ziet u op het glanzende cijfer in de linkerbenedenhoek een lichteffect dat op en neer beweegt? Verandert de kleur van het cijfer van smaragdgroen naar diepblauw? 10x ja? Gefeliciteerd, u hebt een echt biljet in handen!Dit artikel is niet meer leverbaar. Alternatief beschikbaar.
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Safescan 85 draagbare valsgelddetector

meer info ...

€ 79,86
incl. BTW: € 96,78
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754