winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Betrouwbare biljettenteller

biljettelmachine

Met een biljettelmachine kunt u nauwkeurig en bijzonder snel uw biljetten tellen. De betrouwbaarheid is enorm, maar de biljettenteller even laten hertellen vraagt ook geen tijd. Een geldtelmachine voor bankbiljetten kan u een enorme tijdswinst opleveren. Dagelijks uw kassa opmaken is namelijk geen lachertje maar met een geldtelmachine is het karwei zo geklaard. De resultaten worden helder afgebeeld op het lcd-scherm van het toestel.

Biljetteller met valsgelddetectie

Een extra handigheidje bij een biljetteller is vaak dat het toestel meteen vals geld detectie toepast. De meeste toestellen in ons assortiment hebben een enkelvoudig of meervoudig valsgelddetectie aan boord. De biljettelmachine controleert meteen en bliksemsnel de echtheid van de bankbiljetten en bij een verdacht biljet stopt de machine en geeft deze een signaal.

Alle biljettentellers worden uit voorraad en uiterst snel geleverd.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754