winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Denk aan een ergonomische muis bij klachten

ergonomische muis

Frequent computerwerk leidt bij veel mensen tot ernstige problemen in hand, pols, elleboog of schouder. Een van de oplossingen is dan de aanschaf van een ergonomische muis. Zo een ergonomische computermuis zorgt er voor dat de hand op een natuurlijker manier op de muis gehouden wordt. Deze meer neutrale positie verlaagt de spierspanning en de belasting van de pezen waardoor het risico op RSI of muisarm vermeden wordt. Het is wel even wennen om te werken met een verticale muis, maar je voelt onmiddellijk al dat de spierspanning vermindert omdat de onderarm niet meer naar binnen gedraaid wordt. Een ergo muis zorgt er ook voor dat je de muis meer bedient vanuit de arm dan vanuit de pols wat ook weer minder belastend werkt. Misschien werkt het een ietsje trager maar het comfort is vele malen groter.

Een ergonomie muis voor iedereen

Er bestaat ook een ergonomie muis voor linkshandigen. Wij adviseren u overigens welke de beste ergonomisch muis is voor uw specifiek geval, er zijn namelijk nogal wat soorten ergonomische muizen op de markt. Ze zijn aangepast aan de taak, aan jouw handgrootte en de ernst van je klachten. Van een reeks modellen ergonomische muizen bestaan eveneens draadloze versies.

Vaak is in combinatie met dergelijke muis ook een aangepast ergonomisch klavier erg nuttig. Kortom, wilt u een ergonomische muis kopen? Laat u inspireren door het aanbod van DBS office supplies!Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro
Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754