winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

De Fellowes papiervernietiger is top

Fellowes behoort tot de beste fabrikanten van papiervernietigers ter wereld. Het aanbod is bijzonder uitgekiend om aan ieders wensen te voldoen. Elke papierversnipperaar van Fellowes heeft zijn specifieke kenmerken die hem telkens voor elke gebruiker uitermate geschikt maken.

De Fellowes paper shredders zijn niet alleen fraai vormgegeven. Bij de shredder van Fellowes staat veiligheid eveneens bovenaan de lijst: veel Fellowes shredders hebben de SafeSense technologie die ervoor zorgt dat de machine uitvalt als met de hand de invoeropening aangeraakt wordt.

Een Fellowes shredder is daarnaast ook vaak voorzien van de Jam Proof technologie: het is quasi onmogelijk papier is het toestel vast te laten lopen. De Fellowes paper shredder onderschept het probleem reeds voor het zich aandient! Het is dus afgelopen met de frustratie van vastgelopen documenten en het uitprutsen van papier met de hand. Sommige modellen van de papiervernietiger van Fellowes zijn ook nog eens extra stil in werking. De Silent Shred technologie zorgt ervoor dat u in uw kantoor met een gerust hart papier kan versnipperen zonder dat uw collega’s gestoord worden door het lawaai van de motor van de Fellows shredder.

Een Fellowes Shredder is een must have

Een Fellowes shredder is trouwens niet alleen een papiervernietiger, de meeste modellen verpulveren ook CD, DVD of Credit Cards en kunnen daarnaast ook nietjes en paperclips aan.

Versnipperen kan in stroken of snippers, maar Fellowes kent ook de Microshred waar één a4 vel in meer dan 2000 minuscule snippers wordt vermalen! Absoluut onmogelijk om daar nog iets mee te reconstrueren.

Een papierversnipperaar van Fellowes is dus echt een must voor ieder bedrijf of kantoor en doet ook thuis zijn dienst. Beveilig uw privacy en denk aan een Fellowes Shredder, zo geraakt niemand aan uw vertrouwelijke data. Een Fellows shredder moet u beslist bekijken als u een kantoormachine zoekt!Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754