winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een geldtelmachine voor uw comfort

geldtelmachine

Wie frequent met grotere sommen geld omgaat heeft duidelijk baat bij de aanschaf van een geld telmachine. Een geldteller telt met grote snelheid pakken bankbiljetten. De meeste mensen vinden geld tellen wel leuk, maar dagelijks uw kassa opmaken en de telling herhaaldelijk controleren gaat toch al gauw vervelen. De tijdwinst is aanzienlijk en de betrouwbaarheid van een geld tel machine is groter dan wanneer u zelf met de hand geld zou tellen.

Een geldtelmachine kopen doet u dus voor uw gemak en daarnaast gaat het efficiënt en supersnel; wel tot meer dan duizend biljetten per minuut! Extra handig is dat deze geld teller meestal ook meteen controleert op de echtheid van de biljetten. Geldtelmachines zijn in principe uitgerust met één of meervoudige controlemechanismen tegen vals geld. De tel machine stopt of geeft een signaal wanneer een vals of verdacht biljet gedetecteerd wordt. De telresultaten worden daarna weergegeven op een Lcd-scherm.

Een geldteller kopen? Meerdere mogelijkheden!

Er bestaat naast een geldtelmachine ook muntentellers en ook deze zijn online verkrijgbaar bij DBS Office Supplies.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754