winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Glasborden als eyecatchers in uw kantoor of thuisomgeving

De glas-magneetborden worden gezien als moderne interieurobjecten die stijl geven aan uw kantoor - of woonruimte. De borden hebben 
een grote esthetische waarde door hun hoogglanzend glazen oppervlak. Met deze borden maakt u gegarandeerd steevast een goede indruk
op uw klanten en uw bezoekers, waardoor u ook overtuigend overkomt. Deze borden laten u toe om op een stijlvolle manier uw ideeën te presenteren. De glas-magneetborden zijn ook geschikt als plan - of informatiebord.  De grotere formaten bieden extra ruimte en vormen een perfecte vervanging voor het whiteboard. In het aanbod van onze glasborden kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen, kleuren en designs. 

Bekijk de volgende video voor een beeld van de glasborden in de praktijk. 

Glasborden in trendy kleuren voor een totaalpakket van uw interieur

De glas-magneetborden zijn beschikbaar in 

  • Wit
  • Rood
  • Zwart

Wit glasbord DBS Rood glasbord DBS Zwart glasbord DBS

Glasborden in beton - of leisteenstructuur voor een moderne sfeer

Naast de trendy kleuren, zijn de glasborden ook beschikbaar in verschillende designstructuren. Deze structuren geven cachet aan uw interieur en laten een overtuigende indruk na. De bouwstof, beton, heeft niet meer alleen zijn troeven in de bouwsector, maar ook in de binnenhuisarchitectuur. De betonstructuur bij de glasborden geven, in combinatie met de juiste kleuren, elegantie weer in uw kantoor - of woonruimte. Ook de leisteenstructuur zorgt voor een natuurlijke en esthetische sfeer. Door de mooie en tijdloze optiek van dit design, wordt het steeds vaker ingezet in de woonomgeving. Verkiest u liever een loft-karakter? Dan is het design van de witte klinker zeker iets voor u. De moderne, witte klinker-optiek plaatst trendy accenten in uw interieur en brengt het loft-gevoel in iedere ruimte naar boven.

Glasbord betonstructuur DBS Glasbord leisteenstructuur DBS Glasbord witte klinker DBS

Uitstekende kwaliteit & veiligheid

De glas-magneetborden bieden garantie op de vlekkeloze beschrijfbaarheid en afveegbaarheid. Bij het gebruik van de bijhorende accessoires zoals de krijtstiften en de microvezeldoeken blijven de magneetborden langdurig beschrijfbaar en vrij van vlekken en resten. 

De glas-magneetborden zijn ook voorzien van de hoogste veiligheid. Door middel van een speciaal, randloos en houderloos ophangsysteem, hangen de borden in beide posities (horizontaal of verticaal) veilig aan de wand. Het veiligheidsophangsysteem is overigens getest door TÜV (verenigingen die zich bezighouden met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsystemen) waardoor u een betrouwbare veiligheidsgarantie hebt. Vervolgens zorgt het ESG-veiligheidsglas ervoor dat het glas bij breuk in kleine stompe kruimels uit elkaar valt. Ten slotte zorgen de voetjes van silicone voor stevigheid bij het beschrijven van het bord.

De montage van de glasborden neemt slechts 2 minuten van uw tijd in beslag en is, daarbovenop, heel eenvoudig. Hoe het precies moet, kunt u perfect volgen via het instructiefilmpje.

Extra informatie

Voor vragen of informatie, kunt u steeds terecht op ons nummer 056/60.51.51. Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754