winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een inbindtoestel kopen ? Dat kan veilig online bij DBS Office Supplies! 

inbindtoestel  

Niets is handiger en veiliger om uw uw papier samen te houden en op orde dan ze te perforeren en netjes in te binden met plastic of metalen ruggen. Thermisch met lijm in de rug kan ook trouwens. U kan zo overigens uw documenten en rapporten fraai presenteren.

Het blijft handig als u in uw bedrijf of zelfs thuis allerhande documenten zelf kan inbinden. Het inbinden van documenten zoals presentaties, offertes, handleidingen, diverse verslagen, scripties of andere werkstukken zorgt er voor dat uw output de gewenste uitstraling krijgt of praktischer is in gebruik.

DBS levert u de inbindtoestellen van Fellowes, GBC en Ibico. Het kan thermisch of bij het ponsbinden met plastic ringen of met metalen ringen; aan u de keuze. Er is een aanbod aan thermische bindmachines en ponsbindmachines. Bij DBS vindt u ze allebei, en uiteraard kan u ook alle bijhorigheden als bindruggen en schutbladen in onze online winkel vinden.


Werk met mooie schutbladen, deze in lederlook spreken iedereen aan en geven een klassevolle uitstraling. De schutbladen van Fellowes zijn tegenwoordig zelfs grotendeels FSC gekeurd en dus milieuvriendelijk.

Om aan de slag te gaan met een inbindmachine naar keuze, klik hier. Alle accessoires op een rij, klik hier en bekijk ons volledig assortiment toebehoren. 

 
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754