winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een labelprinter voor uw gemak

labelprinter

Moet u regelmatig labels printen, dan is de aanschaf van een echte labelprinter een goede keuze. Labelprinters hebben het voordeel dat ze speciaal ontworpen werden voor slechts het printen van labels in grote of kleine hoeveelheden. Vooral dat laatste is interessant, want misschien print u uw labels een voor een, of met enkele per keer. Dan is een dedicated labelmaker de geknipte oplossing. U hoeft niet telkens een vol A4 blad etiketten door uw gewone laserprinter te jagen.

De labels voor uw labelprinter kunnen voorgestanste formaten zijn, maar bij Brother bestaan er ook doorlopende rollen. De etiketten worden dan op de gepaste lengte afgesneden. Deze Brother labelprinters worden uiteraard geleverd met gratis label-ontwerpsoftware. Sommige van deze label machines kunnen ook in netwerk gebruikt worden en dienen dan verschillende gebruikers. Een labelprinter betekent veel gemak met slechts een kleine investering. De bediening is erg simpel.

De Dymo labelwriter is een begrip

Labelwriter is door het merk Dymo een waar begrip geworden. Dit gamma van label printer toestellen schittert zowel door zijn eenvoud als door zijn wel doordachte mogelijkheden. Of u nu één of honderd etiketten wil afdrukken, het gaat zonder geknoei of verspilling van volle vellen. Een label writer is een must op elk kantoor. Netjes een label printen geeft zo veel meer uitstraling dan een handgeschreven etiketje.

Labelprints kunnen dienen voor de meest uiteenlopende toepassingen: adreslabels, verzendlabels, productetiketten, labels voor dossiers of mappen, of alle andere andere mogelijke signalisatie. Ook naambadges en barcodes zijn mogelijk.

Nog een variant labeler is het beletteringssysteem dat je in een aantal merken vindt. Dit zijn een soort label printers die drukken op een kunststof tape die dan als label op allerlei ondergronden of voorwerpen te bevestigen is.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754