winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een laminator voor schoon presentatiewerk

laminator

Het aanbrengen van een plastic folie om documenten en foto's te beschermen doe je met een laminator. Zo blijven de meest diverse papieren documenten gevrijwaard van vet, vuil en vocht . Een laminator bestaat uit een aantal verwarmde rollen die tegen elkaar aandrukken en het vel papier samen met de lamineerhoes door de machine trekken. Bij dit proces gaat de lijm van de lamineerfolie hechten aan document of foto. Afhankelijk van het aantal rollen en verwarmingselementen werkt dit beter en sneller. Je informeert je dus best als je een laminator wilt kopen.

Kies een Fellowes laminator

Fellowes laminatoren worden gekenmerkt door hun uitgekiende eigenschappen. Sommige toestellen zijn voor alle werk geschikt en kunnen ook stevig dikke folies aan, bescheidener laminatoren laten je enkel toe dunnere hoezen te gebruiken. Voor occasioneel gebruik geeft het niet dat het wat trager gaat, maar wil je frequent lamineren dan is een snel apparaat zeker een voordeel. De betere modellen uit het gamma zijn ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk en doen alle instellingen automatisch.

Overweeg je de aankoop van een laminator, denk dan ook aan een seal laminator A3. Met een A3-model kan je niet alleen grotere vellen papier invoeren, maar werkt het toestel meteen ook sneller voor A4-vellen, omdat de doorvoersnelheid via de lange zijde een derde korter wordt.

Laminatoren horen in elk kantoor of bedrijf thuis. Maar de keuze is groot. Een goede en vooral voor uw gebruik gepaste laminator kopen doe je dan ook het beste bij een specialist als DBS Office Supplies. De mensen van DBS zullen u met raad en daad bijstaan.Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754