winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

LED, het kleine broertje van de laserprinter

LED printers kan je goed vergelijken met laserprinters. Het enige wezenlijke verschil is dat het beeld hier gevormd wordt met een LED-licht in plaats van met een laserstraal, maar verder werkt zo'n printer ook met een drum of photoconductor die het beeld dan met toner overdraagt. LED's zijn goedkoper dan lasers en daardoor zijn deze printers voordeliger geprijsd. Het nadeel is dat deze toestellen niet zo een lange levensduur hebben, maar voor veel gebruikers overschrijdt het aantal afdrukken toch ruimschoots hetgene wat iemand er ooit zal mee printen.

Brother compacte LED netwerk printers

Het merk Brother levert een aantal modellen voordelige en compacte LED printers die een prima alternatief vormen voor wie een beperktere output heeft en toch de voordelen van een soort kleuren laserprinter wil hebben. Alle kenmerken zoals wifi draadloos, automatisch dubbelzijdig of duplex printen zijn mogelijk, zelfs tot het nieuwste Apple Airprint of Google Cloud Print. Ook met je smartphone zijn ze dus aan te sturen.

 Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754