winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

LTO 5 tapes

De LTO 5 backup tapes vind u gegarandeerd op de DBS online shop. Wellicht moet u niet meer overtuigd worden van het belang van goede en voldoende backups, maar er zijn nog steeds mensen die dit verwaarlozen. In in een hedendaagse bedrijfvoering zijn deze veiligheidscopies nochtans van levensbelang. Ontwikkel een een systeem in, zodat u nooit voor verassingen komt te staan en u steeds terug kan naar bestandsversies van dagen of desnoods weken terug. 

Een stel Ultrium 5 tapes van 5, 10 of 20 stuks is geen luxe. Vergeet niet de tapes om het jaar of half jaar te vervangen door nieuwe, al naargelang de intensiteit van uw gebruik. Ook deze HP, IBM of Imation kwaliteitsproducten kennen slijtage. De tape reader dient u zeker af en toe te reinigen met de LTO5 cleaning tape.

Klik hier en bekijk ons assortiment data cartridges, selecteer subtype en capaciteit bij filters.


Sterke prestaties

HP and andere merken LTO-5 Ultrium media bieden een uitstekende capaciteit-prestatieverhouding bij de beschikbare tapetechnologieën met capaciteit en prestaties van terabyte-klasse. Zij bieden bijna tweemaal de capaciteit en zijn sneller dan LTO-4 Ultrium, met ingebouwde encryptiemogelijkheid en een WORM (Write Once Read Many) optie - zonder prestatie-overhead. Ze kunnen data lezen en schrijven met een snelheid van 1 TB/uur en tot 3 TB op één cartridge opslaan, versleutelen en beschermen, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige, bedrijfskritische 24 x 7 IT-omgevingen met de  industriestandaard AES 256-bits encryptie (IEEE1619.1) en uitwisselbare RW of WORM media zonder dat daarvoor extra ruimte of IT-resources nodig zijn.

Uiterst betrouwbaar en veilig

Een superieur slim grijpmechanisme en een mechanische koppeling voorkomen dat de voorlooppin per ongeluk in de tapebehuizing wordt geduwd. Sensoren waarborgen een goed contact en voorkomen trouwens voorloopverlies waardoor de tape defect kan geraken.
Write-Once-Read-Many (WORM) versie biedt niet-wijzigbare dataopslag volgens de regelgeving.
Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering of afhaling binnen 2 dagen (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 75 euro

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754