winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Matrixprinter etiketten op listingformaat

Ook listing etiketten voor dot-matrix printers zijn bij DBS nog altijd vlot verkrijgbaar. Deze pinfeed etiketten op kettingpapier blijven een goed alternatief voor de losse vellen voor op laserdrukkers. De computeretiketten komen in dozen van 3000 tot 24000 etiketten en zijn verkrijgbaar in één, twee of driebaans naargelang het standaardformaat in kwestie. Hou wel rekening met de maximale breedte van de papierinvoer van uw naaldprinter wanneer u de tweebaans of driebaans versies bestelt.

Standaard zijn de uitvoeringen permanent klevend, maar afneembare lijm is ook mogelijk; geen probleem dus als u removable listing etiketten wilt. Deze continu etiketten hebben een gegarandeerd storingsvrije doorloop; zo blijven uw labels mooi en ordentelijk op volgorde.

Klik hier om het volledige assortiment etiketten voor matrixprinters te bekijken. Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 100 euro

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754