winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een muntenteller voor een probleemloze kassa opmaak

Telmachine

Een muntenteller voor een probleemloze kassa opmaak

In een mum van tijd kan u met een muntenteller uw kas van een dag opmaken en maakt u uw leven heel wat gemakkelijker. Het kan behoorlijk frustrerend zijn om aan het eind van een harde werkdag ook nog eens bergen kleingeld te moeten tellen. Bijvoorbeeld marktkramers, warenhuizen, bakkers en slagers hebben daar mee te maken en doen beslist voordeel met zo een muntentelmachine.

Een telmachine voor munten sorteert netjes enkele honderden munten per minuut. De munten teller telt ondertussen per soort het aantal munten en geeft u naast een totaal ook de waarde per muntsoort.

Een geldteller voor munten voor precisiewerk

Een muntgeld telmachine doet het tellen snel en precies. Deze automatische munttelmachine bespaart u dan ook de moeite om herhaaldelijk uw tijd te moeten steken in het tellen van kleine muntjes.

DBS heeft een uitgebreid gamma munttelmachines. U vindt beslist een munten machine aanbieding naar uw smaak en budget in ons gamma. Regelmatig zijn er ook promoties op de muntteller. Daarnaast worden alle muntentellers worden uit voorraad en uiterst snel geleverd.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754