winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Feeling - at home - in the office 

Met het gamma van Office Deco, een collectie van decoratieve en inspirerende transfers, tovert u ieder koud en saai kantoor om in een warme en gezellige werkplek. De transfers of wallstickers geven uw kantoor een instant stijlvolle toets en werken inspirerend en prikkelend voor u en uw collega's. Meer en meer bedrijven en organisaties zijn er namelijk van overtuigd dat een gezellig kantoor en een goede sfeer impact heeft op ieders gemoed en productiviteit. Want ... wie zich goed voelt, presteert beter! 

De collectie van Office Deco bestaat uit 4 categorieën:

1. Office Decoration

Met de designs van Office Decoration wordt iedere vergaderruimte, ieder onthaal, kantoor, bureau, wachtkamer, ... een ruimte met uitstraling, sfeer, warmte en gezelligheid. Met de decoratieve transfers wordt een kil onthaal toegankelijker voor uw bezoekers, een vergaderruimte aangenamer voor de deelnemers en een kantoorruimte gezelliger voor de werknemers. Een klein detail met een grote impact ...
 
 


2. Office Inspiration

Wilt u meer halen uit de creativiteit van uw medewerkers? Of wilt u meer halen uit uw eigen creativiteit? Inspirerende quotes laten de gedachtengang draaien en kunnen zorgen voor creatieve en leuke uitwerkingen. Ook hiervoor heeft Office Deco een collectie aan creatieve en inspirerende transfers. De quotes zorgen niet alleen voor meer creativiteit binnen de werkomgeving, maar geven tegelijkertijd meer uitstraling en sfeer aan uw ruimte. Stimuleer uw creativiteit!
 
 
 

3. More than signage

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, voor bepaalde zaken moeten er duidelijke signalen of informatieborden weergegeven worden. Aan de hand van de collectie van Office Deco gebeurt dit in een minimum aan tijd. Er kan gekozen worden tussen traditionele of ludieke signalisatie voor op kantoor, waardoor het vinden van de weg iets aangenamer verloopt.  

 4. Pimp your kitchen(ette)

Ook de keuken kan volledig omgetoverd worden naar een gezellige plek door middel van enkele transfers. Office Deco zorgt er dus voor dat uw pauze, een aangename pauze is. Door een ludieke quote wordt een bezoekje aan de keuken steeds een vrolijk moment. 

 

 

Waarom u deze transfers zou aankopen?

 

✔ De Office Deco transfers zijn niet zomaar 'stickers'. Door de hoge kwaliteit lijkt het alsof de tekeningen op de wand geschilderd zijn.

✔ De transfers zijn uiterst handig om te bevestigen, ongeacht de grootte ervan.

✔ Budgetvriendelijk! Door middel van een minimale investering krijgt uw ruimte een onmiddellijke upgrade. 

✔ De houdbaarheid. De transfers zijn eenvoudig aan te brengen én eenvoudig te verwijderen zonder beschadiging van het oppervlak.

✔ Eenvoudig aan te brengen. De instructies om de transfer aan te brengen kan u perfect volgen via het volgende filmpje:


 

Ontdek de volledige collectie hieronder of op www.dbs.be.
Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754