winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 100 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een papierversnipperaar voor elke toepassing

Fellowes papiervernietiger

Een papierversnipperaar is een machine die heden ten dage eigenlijk in elke bedrijf en zelfs thuis of in het thuiskantoor van doen is. In een tijd waarin we ontzaglijke hoeveelheden data, vaak ook vertrouwelijke gegevens, afdrukken is een versnipperaar eigenlijk pure noodzaak geworden om uw privacy en die van uw bedrijf te vrijwaren.

De beste papierversnipperaar is niet voor iedereen gelijk. ? Er zijn modellen die erg stil werken, toestellen die ook andere zaken als creditcards, cd?s en paperclips aankunnen, en dies meer. Een versnipperaar voor papier kan dus soms nog meer diensten bewijzen: ook CD en DVD bevatten vaak veel privé data en zijn zelfs nog simpeler te verspreiden dan papieren documenten. Papierversnipperaars vergelijken met andere is daarom niet steeds zo gemakkelijk: doe daarom een beroep op specialisten als DBS Office Supplies.

Een gepaste papierversnipperaar kopen doe je hier

Een papierversnipperaar kopen doe je het beste bij een betrouwbare partner. Versnipperaars zijn er in een bijzonder uitgebreide keuze met allerhande kenmerken die meer of minder voor u van belang kunnen zijn. Wij bij DBS weten wat telt als u wil beginnen met papier versnipperen. Als u moeite heeft met uw keuze voor een papier versnipperaar, belt u ons gerust. Onze medewerkers zullen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden en keuzes zijn die u leiden tot het kopen van een prima toestel dat u jarenlang dienst zal doen.

Er is trouwens op elke tijdstip wel een papierversnipperaar aanbieding actief. Een papier versnipperaar kopen kan dus op elk moment.

Bescherm uw gegevens dus en ook uzelf tegen identiteitsfraude door de aanschaf van een gepast toestel. U vindt op onze site een uitgebreide keuze.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754