winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Een ruggensteun voor een rechte houding

rugsteun

Misschien is je stoel toch niet helemaal goed in te stellen voor jouw rug en dan helpt een ruggensteun voor de juiste rughouding. Bij computer en ander bureauwerk is een gepaste ondersteuning van de rug van groot belang. Rugklachten komen niet alleen voor bij mensen met een fysiek zwaar beroep, maar ook zittende beroepen hebben kunnen er last van hebben. Ideaal zou zijn als iedereen een perfect aangepaste bureaustoel zou hebben maar helaas is dat meestal niet zo.

Verlicht daarom je rug-, nek- of schouderklachten met het gebruik van een rug steun. Niet alle stoelen zijn immers goed ontworpen of voor iedereen geschikt.

Een rugsteun corrigeert

Corrigeren met een rugsteun is een praktische oplossing voor een correcte zithouding. Het steunkussen voor de rug zorgt namelijk dat je minder doorzakt naar een te bolle houding en zo op den duur almaar meer last krijgt. Zorg dus zeker bij de keuzen van rugsteunen dat ook de lenden voldoende ondersteund worden.Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending vanaf 75 euro

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754