winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Orden je gedachten op een whiteboard

whiteboard

Een whiteboard is nagenoeg niet meer weg te denken uit een kantoor, vergaderruimte of leslokaal. Op whiteboards schrijf je wat je wilt of maak je schema?s die je helpen gedachten te ordenen of een planning op te stellen. Een whitebord is eenvoudig schoon te wissen en biedt zo steeds een nette aanblik. In tegenstelling tot een krijtbord blijft de ruimte bij een white board stofvrij. Whiteboards zijn magnetisch, waardoor je er alle mogelijke documenten kan aan ophangen met magneten.

De whiteboard prijs is zeer variabel en hangt af van de kwaliteit van het bord zelf en van de constructie van het kader. De iets duurdere borden hebben een kwalitatieve email coating en gaan dan ook vele jaren lang mee, ze zijn beter bestand tegen krassen en slijtvaster. Voor minder intensief gebruik kan je eventueel goedkopere versies overwegen. De ophangsystemen en de randprofielen bepalen eveneens de whiteboard prijs. In mooie en representatieve lokalen passen vanzelfsprekend vooral de meer stijlvolle uitvoeringen. Voor ateliers kan je het misschien doen met een basic uitvoering.

Online een whiteboard kopen is wel zo handig, want de keuze aan formaten en kwaliteiten is zeer groot en desgewenst is ook maatwerk mogelijk. Wil u dus een whiteboard bestellen van een eigen ontwerp, contacteer ons dan voor een offerte.

Het is trouwens ook mogelijk er een eigen layout aan toe te voegen zoals kaders of voorgedrukte schema?s. Zo krijgt u een prima planbord dat toegesneden is op uw eigen behoeftes. Een verdere mogelijkheid is de keuze voor een whiteboard bedrukt met een landkaart: een prima keuze voor de transport sector. Kortom, whiteboards kopen doet u gemakkelijk bij DBS Office supplies!Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending
Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering of afhaling binnen 24 h (besteld voor 16.00 h)
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering of afhaling binnen 3 dagen
Gratis verzending vanaf 75 euro
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754