winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (België) Gratis verzending
vanaf 75 euro (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>snelle levering</strong><br/>binnen 24 uur snelle levering
binnen 24 uur
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
dbs@dbs.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Lamineermachines

20 resultaten


Sorteer op: Merk Prijs
Bel voor levertermijn
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending vanaf 75 euro
Bel voor levertermijn
Gratis verzending vanaf 75 euro
Bel voor levertermijn
Gratis verzending vanaf 75 euro
Bel voor levertermijn
Gratis verzending
Bel voor levertermijn
Gratis verzending

GBC Fusion Plus lamineermachine 6000L A3

meer info ...

€ 251,41
incl. BTW: € 304,35
Dit artikel is niet meer leverbaar. Alternatief beschikbaar.
Gratis verzending

GBC Fusion Plus lamineermachine 7000L A3

meer info ...

€ 317,64
incl. BTW: € 384,49
Dit artikel is niet meer leverbaar. Alternatief beschikbaar.
Gratis verzending

Bestendig al uw drukwerk met een lamineermachine

Er bestaat geen andere manier om documenten of foto's zo goed te beschermen als met het gebruiken van een lamineerapparaat. Lamineer uw foto's, en zorg zo dat u ze ongeschonden kan tonen. Trekt u als gids de natuur in of de stad, dan zal uw buitenpresentatie van kaarten, foto's of schema's des te beter worden. Een diploma plastificeren ? Onmogelijk nadien nog te scheuren. Lamineren beschermt tegen vlekken, vocht, vingerafdrukken en scheuren en geeft uw document zelf extra uitstraling door een verbeterde kleur en een hoger contrast. Ze kunnen daarna gerust jarenlang gebruikt worden voor displays, wegwijzers, wegwijzers of ander frequent gebruik van belangrijke documenten. Een gelamineerd document is waterproof en kan worden gereinigd met een doek. Het is meteen verstevigd waardoor het prima dient voor posters of wegwijzers. Weersomstandigheden deren het niet, zodat u het probleemloos buiten kan toepassen. Er zijn diverse afwerkingen, van glanzend tot mat mogelijk. De matte pouches zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor stevige menukaarten. Ook zelfklevende lamineerhoezen bestaan. Koop uw lamineermachine en de bijhorende lamineerhoezen en andere accessoires online bij DBS, u krijgt er alle informatie.

A3-lamineermachine

Wanneer u uw lamineertoestel ook voor thuis gebruikt, twijfel dan zeker niet om over te stappen naar een A3-lamineermachine. Een A3-lamineermachine laat u namelijk toe om grotere formaten te lamineren dan een A4, zoals bijvoorbeeld de mooiste of favoriete tekeningen van uw kinderen. Dankzij een groter lamineertoestel zijn de tekeningen, brieven, ... van uw kinderen blijvende herinneringen.

Goede kwaliteit lamineermachine

Er is nogal wat keuze in apparaten om te lamineren. De goedkoopste toestellen doen het met minder rollen, verwarmen dus minder efficiënt en zijn trager. Ook kunnen ze minder dikke hoezen aan. Wil je een laminator voor een degelijk gebruik, kies dan voor een model met 4 of 6 rollen. Het document wordt dan gelijkmatiger door de machine getrokken. De snelheid kan ook hoger zijn. Veel Fellowes lamineermachines zijn uitgerust met systemen tegen het vastlopen, en sommige detecteren automatisch de dikte, stellen eventueel zelf de temperatuur in en nog andere kenmerken die u het leven aangenaam maken.

Hoe perfect lamineren?

Wij raden u aan om bij een eerste gebruik van uw lamineermachine de instructies te lezen, zowel deze in de doos als onze handige tips & tricks voor het goed lamineren van uw documenten. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat en wordt uw toestel behandeld zoals het moet, voor een extra lange levensduur.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754